Banner
Banner

Een budgetvriendelijk en flexibel standaard concept dat met diverse kleuren en vormen de uitstraling van uw firma vertaalt.

 
 
Banner
Banner

Nieuw profielloos modulair systeem waarbij we met grote visuals de visibiliteit voor uw stand genereren.

 
Banner
Banner

Maatwerk weerspiegelt perfect

de identiteit en huisstijl van uw bedrijf. Uw stand op een hoger niveau.

 

Banner
Banner

GM Productions verzorgt naast individuele standen ook de totaalrealisatie van generale beurzen. Zowel qua capaciteit als qua materialen beschikken wij over het nodige om binnen een korte termijn een lege beurshal om te bouwen tot een aangenaam ontmoetingspunt.

Banner
Banner

 

Naast de bouw van uw stand zorgen wij ook voor het aangepaste meubilair en de nodige accessoires. Dit van designmeubilair in de gepaste kleuren tot bloemen voor uw stand. Ook voor meertalige hostessen kunnen wij zorgen om zo uw bezoekers goed te ontvangen.

Banner
Banner

Voor uw visuele communicatie kan u terecht op onze eigen XL Prints dienst. Zij verzorgen uw afdrukken op extra groot formaat. Niet alleen voor uw stand, ook voor uw communicatie in het straatbeeld.  Zowel banners, opgespannen peesdoeken, werfborden ...

 

 

GM Productions is een full service standenbouwfirma die als geen ander de impact van een beursdeelname begrijpt. Wij hebben jaren ervaring en bieden verregaande service naar zowel exposanten als beursorganisatoren in diverse sectoren.

Waarom kiezen voor GM Productions:

 

                - Open communicatie

                - Deskundig, snel en flexibel

                - Modulair of op maat

                - Individuele of groepsstanden

                - Nationaal en internationaal

                - Service van A tot Z

 

Wij beschikken over een sterk team van specialisten dat uw beursdeelname begeleidt van concept tot realisatie, van meubilair tot de verse bloemen. Alles start met ons salesteam dat u steevast een stand voorstelt op maat van uw wensen, budget en imago. Onze grafische afdeling neemt vervolgens de 3D-visualisatie van de standen en de prints van grote visuals voor haar rekening. Tenslotte krijgt uw stand vorm door ons technisch team dat instaat voor opbouw, schrijnwerk, licht en de nodige aansluitingen.

Contacteer ons vandaag nog en ervaar onze deskundigheid, flexibiliteit en snelheid.

 

Banner
 

 

GM Productions
Liebeekstraat 3, B-8800 Roeselare
T +32 (0)51 24 53 30
F +32 (0)51 24 53 60
info@gm-productions.be

www.gm-productions.be